Okategoriserade

Ny bloggheader

Jag är ingen koketterande person egentligen, så ångrar lite att jag råkade lägga huvudet på sned på bilden. Men nu blev den så här och det får vi vara nöjda med! Vad tycker ni? Jag försökte få den att se så lik ut min förra header som möjligt, bara uppdaterad frisyr eftersom min stackars lugg har växt ut för länge sedan. Helt omöjligt att försöka härma posen, dock. Sedan fick jag inte sitta på trappan hur länge som helst heller, annars hade vi nog hållit på hela dagen med att försöka få den exakt.

För övrigt sitter jag och filar på en debattartikel, men lade upp mina argument i en diskussionsgrupp och den blev totalt SÅGAD av de flesta fastän de tyckte idén var god (vilken idé det är får ni veta sen!!). I min värld är allt ganska ~logiskt~ och lite för spikrakt, så det känns ”bra” när folk påminner mig om att världen också är befolkad av människor som tycker… helt annorlunda än jag. Vilket är synd, eftersom jag tror på tanken att bara alla valde sitt expertisområde och höll sig till det skulle vi ha en mycket bättre värld. Eller?

Jag har i alla fall reviderat artikeln nu och behöver bara fila lite till på den.

Imorgon kommer min hemtenta i genusvetenskap på temat ”Familjen”, det blir roligt med utmaningen det kommer bli att skriva den! Har saknat skolan så, så mycket.

cropped-20170319_15365634
Min gamla header
Nr4
Den nya headern!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s